Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твБойкот срещу маските на открито обявяват протестиращи

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твБойкот срещу маските на открито обявяват протестиращи
Коментари Харесай

Протестиращи горят маски на Орлов мост и обграждат утре министерството. Мъж: Мога да си я изплета на една кука и да си я сложа на челото

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Бойкот против маските навън афишират протестиращи още от довечера. 

В 105-тия ден на митинга, хората още са без маски, само че от на следващия ден ще би трябвало да носят такива, напомни репортерът на 7/8 тв Станислав Балабанов.

" Протестиращи са блокирали Орлов мост като са горели маски там и са спрели придвижването. Всички се бунтуваме против носенето на маски навън, тъй като е цялостен парадокс. Ще забележим по какъв начин ще протече цялата обстановка. 

Утре от 8.30 ще има митинг пред Министерство на здравеопазването и ще забележим по какъв начин ще наподобява тази заповед. ", разясни репортерът от площада в столицата.  

" Искам да видя наредбата и да знам къде да нося маската, тъй като аз мога да си изплета маска на една кука и да си я нося на челото, само че очевидно ръководещите желаят да си я нося на очите, това няма да стане. ", изрече се стачкуват пред микрофона на 7/8 тв.

" Хората, които сме тук, не си мълчим. Това е един опит на почвата - по какъв начин ще реагират свободните и нестрахливите хора. Естествено, че ще реагираме бурно, защото за маските в парковете и на публични места е толкоз нелогично. Но това да бъдем още веднъж смачкани като напролет, не мисля, че хората ще го разрешат, аз мисля, че няма. 

Не малко неща реализира митингът. Утре вечер на площада няма да съм с маска. За мен това е лишено от логичност. Логиката е да ни пролбват дали ще се подчним. Ако има действителна заплаха да заразя някого, ще си сложа маска, само че аз не го виждам това ", добави протестиращият. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР